STERN

 

Victor Finland Oy on uusien Stern flippereiden myyjä Suomessa. Uusien koneiden hinta on nykyään varsin kilpailukykyinen käytettyihin nähden. Uusilla koneilla on kolmen kuukauden takuu. Uudet koneet luonnollisesti sisältävät alvin (24 %), jonka yritykset voivat vähentää omassa verotuksessaan.
Uusia koneita ostetaan yhä useammin "äijähuoneisiin". Myös firmojen kahvihuoneisiin ostetaan flippereitä henkilökunnan viihdykkeeksi. Uusi kone puoltaakin paikkaansa silloin, kun harrastuksen tarkoitus ei ole perehtyä syvällisemmin flippereiden sielunelämään. Klikkaa vasemalla olevaa "Uudet Stern flipperit"-linkkiä, jos haluat tutustua uusien koneiden tarjontaan.

 

Miksi Victor Finland myy käytettyjä flippereitä?

Olin itse 80-luvun alussa töissä eräässä automaattifirmassa, jossa toimenkuvaani kuului mm. flippereiden huolto.
Itse olin innokas flipperin pelaaja ja kun työt niissä hommissa silloin loppuivat, täytyi "peli-innostuksen" tyydyttämiseksi ostaa itselleen oma peli. Nyt harrastus on laajentunut myös koneiden myyntiin.

Kaikki koneet ovat täysin toimivia. Alalla vallitsevan periaatteen mukaan koneilla ei ole kuitenkaan takuuta, vaan koneet myydään siinä kunnossa, kun ne ostohetkellä ovat. Soittele 050-1337 saadaksesi lisätietoja.
Paljon tietoa flipperiä ostavalle löytyy tästä linkistä

Teemme myös huolto- ja korjaustöitä flippereille. Monesti on hyvin vaikea antaa tarkkaa kustannusarviota eri vioista, koska ne voivat johtua monista eri asioista. Kattava koneen perushuolto maksaa noin 500 €.

Työn hinta on asiakkaan koneeseen 35 € / tunti + alv. Työt tehdään vain omissa tiloissamme.

Ostetaan flippereitä! Jos olet myymässä flipperiäsi, niin ota yhteyttä vaikka soittamalla 050-1337.
Lue tärkeitä lisätietoja tästä linkistä

Myytäviin koneisiin tehtyjen kunnostus- ja huoltotoimenpiteiden luettelo näkyy täältä

Kuvaa klikkaamalla saat koneesta kuvasarjan.
Klikkaa kuvasarjan pikkukuva isommaksi ja iso kuva vielä isommaksi.

FT 2590 €

Tri Zone on tehty vuonna 1979 ja se kuuluu Williamsin System 6-koneiden sarjaan. Sen on suunnitellut Tony Kraemer, jonka käsialaa ovat monet tunnetut pelit.
Ikäisekseen hyvässä kunnossa oleva Tri Zone on puhdistettu ja huollettu meidän toimesta. Tähän meni noin 25 tuntia, kun hommat tehdään huolella.
Konetta on tehty yli 7200 kappaletta, joten se on hyvin suosittu. Tosin flipperit.net omistajatietokannan mukaan tämä on ainoa rekisteröity yksilö Suomessa.

Pelistä lisätietoja täältä.

Koppa on erittäin hyvä. Takalasi on peilitetty näyttävästi ja on erinomaisessa kunnossa. Näytöt ovat moitteettomia.

Hinta sisältää autoonkantoapua 15 m.

Aiheensa takia sopii mainiosti myös lapsiperheisiin.

BF1Hinta 4090 €

 

Batman Forever on Segan, vuonna 1995, valmistama leveäkenttäinen flipperi.
Kaikki Batman-aiheiset pelit ovat olleet hyvin suosittuja pelejä. Tätä peliä voi pelata jopa kuusi pelaajaa yhtäaikaa, erikseen tai joukkueina.
Pelissä on paljon elokuvasta otettuja "spiikkejä".  Koneessa on monia eri tehtäviä, eikä "läpipelaaminen" ole helppoa.
Batman Foreverissa on myös erikoissuuri plasma näyttö, joka on yli kolme kertaa tarkempi kuin perinteiset näytöt.
Ko. flipperiä on valmistettu vain 2500 kappaletta, joten se on melko harvinainen.
Kuvia ja tietoja eri malleista täällä.

Kone on putsattu ulkoa ja sisältä. Liikkuvat osat huollettu/vaihdettu. Kenttä on erinomaisessa kunnossa, mikä näkyy myös kuvista.

Aiheensa takia sopii lapsiperheisiin.

JPLE1Hinta 4990 €

The Who's Tommy Pinball Wizard on Data Eastin vuonna 1994 valmistama Version 3 prosessorisarjan flipperi. Aihe on elokuvasta flipperiin mukautettu. Haastetta lisää flipperit peittävä kaihdin, joka vaikeuttaa peliä. Erittäin haluttu malli maailmalla, puhutaan jopa kulttikoneesta. Tommyä on valmistettu noin 4700 kappaletta.
Katso enemmän tietoja mallista täältä.

Tommy on hyvässä kunnossa niin kentältään kuin kabinetiltaankin.

Kone on juuri huollettu, jolloin kaikki kuluvat osat ja kumit on vaihdettu, lamput toimii 100%. Pommittajan moottorit on huollettu ja molempien kaikki 9 sylinteriä käy jykevästi :-)
Prosessorikortille on vaihdettu NVRam-piiri, jonka avulla paristoja ei enää tarvi vaihtaa, koska niitä ei enää ole. Blinderi toimii ja näyttävä topperikin on tallella.
Pelikenttä on vahattu erikoisvahalla ja se on puhdistettu myös alapuolelta.


Sopii myös lapsiperheisiin.

 

Go to top