STERN

 

Victor Finland Oy on uusien Stern flippereiden myyjä Suomessa. Uusien koneiden hinta on nykyään varsin kilpailukykyinen käytettyihin nähden. Uusilla koneilla on kolmen kuukauden takuu. Uudet koneet luonnollisesti sisältävät alvin (24 %), jonka yritykset voivat vähentää omassa verotuksessaan.
Uusia koneita ostetaan yhä useammin "äijähuoneisiin". Myös firmojen kahvihuoneisiin ostetaan flippereitä henkilökunnan viihdykkeeksi. Uusi kone puoltaakin paikkaansa silloin, kun harrastuksen tarkoitus ei ole perehtyä syvällisemmin flippereiden sielunelämään. Klikkaa vasemalla olevaa "Uudet Stern flipperit"-linkkiä, jos haluat tutustua uusien koneiden tarjontaan.

 

Miksi Victor Finland myy käytettyjä flippereitä?

Olin itse 80-luvun alussa töissä eräässä automaattifirmassa, jossa toimenkuvaani kuului mm. flippereiden huolto.
Itse olin innokas flipperin pelaaja ja kun työt niissä hommissa silloin loppuivat, täytyi "peli-innostuksen" tyydyttämiseksi ostaa itselleen oma peli. Nyt harrastus on laajentunut myös koneiden myyntiin.

Kaikki koneet ovat täysin toimivia. Alalla vallitsevan periaatteen mukaan koneilla ei ole kuitenkaan takuuta, vaan koneet myydään siinä kunnossa, kun ne ostohetkellä ovat. Soittele 050-1337 saadaksesi lisätietoja.

Teemme myös huolto- ja korjaustöitä flippereille. Monesti on hyvin vaikea antaa tarkkaa kustannusarviota eri vioista, koska ne voivat johtua monista eri asioista. Kattava koneen perushuolto maksaa noin 500 €.

Työn hinta on asiakkaan koneeseen 35 € / tunti + alv. Työt tehdään vain omissa tiloissamme.

Ostetaan flippereitä! Jos olet myymässä flipperiäsi, niin ota yhteyttä vaikka soittamalla 050-1337.

Myytäviin koneisiin tehtyjen kunnostus- ja huoltotoimenpiteiden luettelo näkyy täältä

Kuvaa klikkaamalla saat koneesta kuvasarjan.
Klikkaa kuvasarjan pikkukuva isommaksi ja iso kuva vielä isommaksi.

 

LBHinta 1390 €

Disco Fever on tehty vuonna 1978 ja tämä on Williamsin valmistama System 3 sarjan kone. Mallia on tehty 6000 kappaletta.
Katso enemmän tietoja mallista täältä.

Kaikki kumit on vaihdettu ja lamput toimii. Kenttä on puhdistettu perusteellisesti, eli osia on irrotettu sekä kentän ylä- että alapuolelta ja puhdistettu erikseen. Kenttä on hyvässä kunnossa, pientä kulumaa on flippreiden vieressä. Kuluneet osat vaihdettu. Kabinetin kyljet ovat säilyneet kohtuullisessa kunnossa. Kone on varustettu alkuperäisillä elektroniikkakorteilla. Näytöt on kirkkaat ja hyvässä kunnossa. Disco Fever toimitettiin alunperin "banaani"flippereillä, jotka tulevat koneen mukana. Pelattavuuden parantamiseksi olemme kuitenkin vaihtaneet suorat flipperit niiden tilalle.

Aiheensa takia sopii myös lapsiperheisiin.

Go to top