STERN

 

Victor Finland Oy on uusien Stern flippereiden myyjä Suomessa. Uusien koneiden hinta on nykyään varsin kilpailukykyinen käytettyihin nähden. Uusilla koneilla on kolmen kuukauden takuu. Uudet koneet luonnollisesti sisältävät alvin (24 %), jonka yritykset voivat vähentää omassa verotuksessaan.
Uusia koneita ostetaan yhä useammin "äijähuoneisiin". Myös firmojen kahvihuoneisiin ostetaan flippereitä henkilökunnan viihdykkeeksi. Uusi kone puoltaakin paikkaansa silloin, kun harrastuksen tarkoitus ei ole perehtyä syvällisemmin flippereiden sielunelämään. Klikkaa vasemalla olevaa "Uudet Stern flipperit"-linkkiä, jos haluat tutustua uusien koneiden tarjontaan.

 

Miksi Victor Finland myy käytettyjä flippereitä?

Olin itse 80-luvun alussa töissä eräässä automaattifirmassa, jossa toimenkuvaani kuului mm. flippereiden huolto.
Itse olin innokas flipperin pelaaja ja kun työt niissä hommissa silloin loppuivat, täytyi "peli-innostuksen" tyydyttämiseksi ostaa itselleen oma peli. Nyt harrastus on laajentunut myös koneiden myyntiin.

Kaikki koneet ovat täysin toimivia. Alalla vallitsevan periaatteen mukaan koneilla ei ole kuitenkaan takuuta, vaan koneet myydään siinä kunnossa, kun ne ostohetkellä ovat. Soittele 050-1337 saadaksesi lisätietoja.

Teemme myös huolto- ja korjaustöitä flippereille. Monesti on hyvin vaikea antaa tarkkaa kustannusarviota eri vioista, koska ne voivat johtua monista eri asioista. Kattava koneen perushuolto maksaa noin 500 €.

Työn hinta on asiakkaan koneeseen 35 € / tunti + alv. Työt tehdään vain omissa tiloissamme.

Ostetaan flippereitä! Jos olet myymässä flipperiäsi, niin ota yhteyttä vaikka soittamalla 050-1337.

Myytäviin koneisiin tehtyjen kunnostus- ja huoltotoimenpiteiden luettelo näkyy täältä

Kuvaa klikkaamalla saat koneesta kuvasarjan.
Klikkaa kuvasarjan pikkukuva isommaksi ja iso kuva vielä isommaksi.

BSDHinta 2950 €

Bram Stoker's Dracula on tehty vuonna 1993 ja on toteutettu Williams WPC-korttisarjalla. Koneessa on erinomaisesti teemaan sopiva äänet, jotka luovat oivan tunnelman peliin.
Draculassa on ainutlaatuinen "Mist Multiball", jonka käynnistämiseksi täytyy osua kentän poikki "leijuvaan" palloon.
Tätä Williamsin valmistamaa peliä on tehty 6800 kappaletta. IMDB-sivuston ranking-sijoitus on 14 / 300. Katso enemmän tietoja mallista täältä.

Kaikki kumit on vaihdettu ja lamput toimii 100%. Suuri osa lampuista on vaihdettu vähemmän virtaa kuluttaviin ledeihin. Kenttä on puhdistettu ylä- että alapuolelta. Kenttä on moitteettomassa kunnossa. Kuluneet osat vaihdettu. Kabinetin kyljet ovat hyvässä kunnossa, eikä koneelle tyypillisiä haalistumia ole. Näyttö on hyvä ja kirkas. Mukana seuraa alkuperäinen manuaali.

Aiheensa takia sopii hieman rajoitetusti lapsiperheisiin.

NBAHinta 2950 €

NBA Fastbreak on tehty vuonna 1997 ja tätä Ballyn valmistamaa WPC-95 sarjan konetta on tehty noin 4400 kappaletta. Sitä on valmistettu eniten WPC-95 sarjan koneista.

NBA Fastbreak on tietenkin koripalloihmisten suosikkikone, mutta kiinnostaa varmasti muitakin flipperi-harrastajia. Koneessa on pelattavaa vaikka kuinka pitkälle ja pelattavuus on erinomainen. Koripallon säännöt on hyvin mukautettu flipperiin. Takataulussa on flipperi, jolla ammutaan palloa koriin.
Katso enemmän tietoja mallista täältä.

Kaikki kumit on vaihdettu ja valaistus toimii 100%. Alkuperäiset hehkulamput on vaihdettu ledeihin hyvällä maulla. Harvoin ledit sopivat vanhempiin koneisiin näin hienosti. Kenttä on puhdistettu ja on erinomaisessa kunnossa. Kuluneet osat vaihdettu ja muutenkin osia on uusittu paljon. Kabinetin kyljet ovat hyvät. Näyttö on erinomainen. Pelillä on pelattu melko vähän, mikä näkyy kentän vähäisestä kuluneisuudesta.

Näitä koneita ei liiemmin ole tarjolla, melkein kaikki ovat päätyneet keräilijöiden kokelmiin ja vain aniharva haluaa luopua omastaan.

Aiheensa takia sopii myös lapsiperheisiin.

Go to top