STERN

 

Victor Finland Oy on uusien Stern flippereiden myyjä Suomessa. Uusien koneiden hinta on nykyään varsin kilpailukykyinen käytettyihin nähden. Uusilla koneilla on kolmen kuukauden takuu. Uudet koneet luonnollisesti sisältävät alvin (24 %), jonka yritykset voivat vähentää omassa verotuksessaan.
Uusia koneita ostetaan yhä useammin "äijähuoneisiin". Myös firmojen kahvihuoneisiin ostetaan flippereitä henkilökunnan viihdykkeeksi. Uusi kone puoltaakin paikkaansa silloin, kun harrastuksen tarkoitus ei ole perehtyä syvällisemmin flippereiden sielunelämään. Klikkaa vasemalla olevaa "Uudet Stern flipperit"-linkkiä, jos haluat tutustua uusien koneiden tarjontaan.

 

Miksi Victor Finland myy käytettyjä flippereitä?

Olin itse 80-luvun alussa töissä eräässä automaattifirmassa, jossa toimenkuvaani kuului mm. flippereiden huolto.
Itse olin innokas flipperin pelaaja ja kun työt niissä hommissa silloin loppuivat, täytyi "peli-innostuksen" tyydyttämiseksi ostaa itselleen oma peli. Nyt harrastus on laajentunut myös koneiden myyntiin.

Kaikki koneet ovat täysin toimivia. Alalla vallitsevan periaatteen mukaan koneilla ei ole kuitenkaan takuuta, vaan koneet myydään siinä kunnossa, kun ne ostohetkellä ovat. Soittele 050-1337 saadaksesi lisätietoja.

Teemme myös huolto- ja korjaustöitä flippereille. Monesti on hyvin vaikea antaa tarkkaa kustannusarviota eri vioista, koska ne voivat johtua monista eri asioista. Kattava koneen perushuolto maksaa noin 500 €.

Työn hinta on asiakkaan koneeseen 35 € / tunti + alv. Työt tehdään vain omissa tiloissamme.

Ostetaan flippereitä! Jos olet myymässä flipperiäsi, niin ota yhteyttä vaikka soittamalla 050-1337.

Myytäviin koneisiin tehtyjen kunnostus- ja huoltotoimenpiteiden luettelo näkyy täältä

Kuvaa klikkaamalla saat koneesta kuvasarjan.
Klikkaa kuvasarjan pikkukuva isommaksi ja iso kuva vielä isommaksi.

LW3 Hinta 2990 €

Jurassic Park on tehty vuonna 1993 ja se kuuluu Data Eastin Version 3 sarjan koneisiin.
Tätä peliä on tehty reilut n. 9000 kappaletta, eli konetta on tehty melko runsain mitoin. Tuotantomäärät yleensä kertovat pelin suosiosta paljon. Pelissä on tietenkin multiballmoodeja ja myös muita tehtäviä. Laukaisimena toimii käsiaseen kahva. Pelin on suunnitellut trio: Joe Kaminkow, John Borg, Ed Cebula.
Katso enemmän tietoja mallista täältä.
Pelivideoita löytyy Youtubesta.

Kaikki kumit on vaihdettu ja lamput toimii. Kenttä on syväpuhdistettu, eli kaikki osat on irrotettu sekä kentän ylä- että alapuolelta ja puhdistettu erikseen. Kuluneet osat vaihdettu. Kenttä on hyvässä kunnossa. Kabinetin kyljet ovat myös kunnossa. Myös kabinetin sisusta on huolellisesti puhdistettu.
Plasmanäyttö on hyvässä kunnossa.

Peli sopii hyvin myös lapsiperheisiin.

FT Hinta 2790 €

Party Zone on tehty vuonna 1991 ja se kuuluu Ballyn WPC-koneiden sarjaan.
Hyväkuntoinen Party Zone on puhdistettu ja huollettu meidän toimesta. Tähänkin meni noin 20 tuntia, vaikka lähtöasetelmakin näytti jo hyvältä. Pelissä on haasteita enemmänkin, joten  pelaamista riittää pitkälle. Party Zone on jatkumo sarjaan "Party Animal", "Elvira and Party Monsters", ja "Dr. Dude". Pelin on suunnitellut huippuosaaja Dennis Nordman.
Pelistä lisätieoja täältä.
Se tarkoittaa sitä, että vanha kaava pitää hyvin pintansa, vaikka uusia malleja tehdään monta erilaista vuosittain. Tähän malliin sopii mielestäni "kultti"-flipperin nimitys.
Koppa ihan melko hyvä. Näyttö on hyvä. Prosessorikortti on vaihdettu vuotaneiden paristojen vuoksi.

Hinta bilemäiset 2790 €. Sisältää autoonkantoapua 15 m.

Aiheensa takia sopii mainiosti myös lapsiperheisiin.

TWDPro hinta 5770 €

The Walking Dead Pro-mallit on julkistettu elokuussa 2014. Ensimmäiset koneet tulivat varastoon marraskuussa 2014.

The Walking Dead on yksi eniten seuratuista sarjoista 18-49 vuotiaiden keskuudessa. Sarja perustuu Robert Kirkmanin sarjakuvaan. Sarja kertoo ajasta kuukausia ja vuosia zombien ilmestymisen jälkeen. Sternin The Walking Dead – flipperi tarjoaa paljon faneille, jotka haluavat mukaan ”lihaa syövän” flipperin maailmaan. Pelaaja taistelee selviytymisestä zombien maailmassa taistelemalla zombeja vastaan ja suorittamalla tehtäviä. Flipperi sisältää useita zombi-leluja ja saa myös pelaajan adrenaliinin virtaamaan tehtäväsuoritusten aikana. Flipperin viimeistelee loistava design. Myös äänimaailma on hienosti sovitettu teemaan.

Koneessa on käytetty valaistukseen vain ledejä, joten luotettavuus on entistäkin parempi.

Tämä flipperi on puhdistettu ja huollettu meillä. Kuluvat osat on vaihdettu ja pelillä on edessään vielä pitkä tulevaisuus.

Aiheensa takia sopii rajoitetusti lapsiperheisiin.

Go to top