STERN

 

Victor Finland Oy on uusien Stern flippereiden myyjä Suomessa. Uusien koneiden hinta on nykyään varsin kilpailukykyinen käytettyihin nähden. Uusilla koneilla on kolmen kuukauden takuu. Uudet koneet luonnollisesti sisältävät alvin (24 %), jonka yritykset voivat vähentää omassa verotuksessaan.
Uusia koneita ostetaan yhä useammin "äijähuoneisiin". Myös firmojen kahvihuoneisiin ostetaan flippereitä henkilökunnan viihdykkeeksi. Uusi kone puoltaakin paikkaansa silloin, kun harrastuksen tarkoitus ei ole perehtyä syvällisemmin flippereiden sielunelämään. Klikkaa vasemalla olevaa "Uudet Stern flipperit"-linkkiä, jos haluat tutustua uusien koneiden tarjontaan.

 

Miksi Victor Finland myy käytettyjä flippereitä?

Olin itse 80-luvun alussa töissä eräässä automaattifirmassa, jossa toimenkuvaani kuului mm. flippereiden huolto.
Itse olin innokas flipperin pelaaja ja kun työt niissä hommissa silloin loppuivat, täytyi "peli-innostuksen" tyydyttämiseksi ostaa itselleen oma peli. Nyt harrastus on laajentunut myös koneiden myyntiin.

Kaikki koneet ovat täysin toimivia. Alalla vallitsevan periaatteen mukaan koneilla ei ole kuitenkaan takuuta, vaan koneet myydään siinä kunnossa, kun ne ostohetkellä ovat. Soittele 050-1337 saadaksesi lisätietoja.

Teemme myös huolto- ja korjaustöitä flippereille. Monesti on hyvin vaikea antaa tarkkaa kustannusarviota eri vioista, koska ne voivat johtua monista eri asioista. Kattava koneen perushuolto maksaa noin 500 €.

Työn hinta on asiakkaan koneeseen 35 € / tunti + alv. Työt tehdään vain omissa tiloissamme.

Ostetaan flippereitä! Jos olet myymässä flipperiäsi, niin ota yhteyttä vaikka soittamalla 050-1337.

Myytäviin koneisiin tehtyjen kunnostus- ja huoltotoimenpiteiden luettelo näkyy täältä

Kuvaa klikkaamalla saat koneesta kuvasarjan.
Klikkaa kuvasarjan pikkukuva isommaksi ja iso kuva vielä isommaksi.

SWPro hinta 5190 €

Ensimmäiset Star Wars flipperit  saapuivat varastoon elokuun alussa 2017.

Tämä kulttielokuvasarjaan perustuva flipperi on varmasti kaikkien Star Wars fanien toiveiden täyttymys.
Erinomainen äänenlaatu, erittäin hyvin elokuvan tapahtumiin perustuva sääntösetti ja hieno grafiikka tuovat katetta tälle hankinnalle. Star Wars on toinen Sternin Pro-sarjan flipperi, joka käyttää "SPIKE 2" järjestelmää, johon on liitetty iso LCD-näyttö. Lisäksi myös Pro-mallissa on pienempi LCD-näyttö on kentän päällä antamassa kallisarvoista lisäinfoa taistelun tuoksinassa.
Kuvia ja tietoja eri malleista täällä.

Koneissa on käytetty toimintovaloina paljon väriä vaihtavia ledejä, joten näyttävyys ja näkyvyys on kohdallaan. Kaikissa malleissa myös kentän yleisvalaistus on totetutettu moniväriledeillä oikean tunnelman luomiseksi.
Tässä koneessa on siis käytössä Sternin uusi "SPIKE 2" ohjausjärjestelmä, joka perustuu CAN-BUS tekniikkaan. Luotettavuus on entistäkin parempi.

Aiheensa takia sopii myös lapsiperheisiin.

Yksi käytetty PRO-malli heti toimitukseen. Tällä erinomaisessa kunnossa olevalla pelillä on pelatty alle 3000 peliä ja huollossamme on vaihdettu kaikki kriittiset osat uusiin. Hinta tälle yksilölle on vain 5190 €.


BSDHinta 3990 €

Bram Stoker's Dracula on tehty vuonna 1993 ja on toteutettu Williams WPC-korttisarjalla. Koneessa on erinomaisesti teemaan sopiva äänet, jotka luovat oivan tunnelman peliin.
Draculassa on ainutlaatuinen "Mist Multiball", jonka käynnistämiseksi täytyy osua kentän poikki "leijuvaan" palloon. Lisäksi pelissä kaksi muutakin multipallomoodia.
Tätä Williamsin valmistamaa peliä on tehty 6800 kappaletta. IMDB-sivuston ranking-sijoitus on 14 / 300. Katso enemmän tietoja mallista täältä.

Kaikki kumit on vaihdettu ja lamput toimii 100%. Kenttä on puhdistettu ylä- että alapuolelta. Kenttä on moitteettomassa kunnossa. Kuluneet osat on vaihdettu. Kabinetin kyljet ovat hyvässä kunnossa, eikä punainenkaan väri ole yhtään haalistunut. Näyttö on hyvä ja kirkas. Flipperin mukana tulee myös alkuperäiset (lähinnä Euroopassa käytetyt) "salama"flipperit, jotka ovat muutaman millin normaali-flippereitä lyhyemmät. Ne voi vaihtaa tarvittaessa olemassa olevien tilalle, jos haluaa pelistä haastavamman. Elektroniikkakortit ovat hyvässä kunnossa ja alkuperäisessä driver-kortissa on yleisvalaistuksen liittimetkin hyvässä kunnossa. Tämä kertoo osaltaan pelin tavanomaista pienemmästä pelimäärästä.

Aiheensa takia sopii hieman rajoitetusti lapsiperheisiin.

ToM1Hinta 5690 €

Theatre of Magic on tehty vuonna 1995 ja on toteutettu WPC-S korttisarjalla. Äänet on toteutettu DCS-äänikortilla. Erikoisuutena pelissä on pyörivä arkku, joka osallistuu aktiivisesti peliin. Pelin eri moodit ovat haastavia ja tämän pelin sääntösetin loppuun pelaaminenei onnistu kovin helposti.
Tätä Ballyn valmistamaa peliä on tehty noin 6600 kappaletta. Kone on IPDB:n maailman-rankingissa kolmantena (toukokuu 2020), mikä on kunnioitettava saavutus. Katso enemmän tietoja mallista täältä.

Kaikki kumit on vaihdettu ja lamput toimii 100%. Kenttä on syväpuhdistettu, eli kaikki osat on irrotettu sekä kentän ylä- että alapuolelta ja puhdistettu erikseen. Kuluneet osat vaihdettu. Kabinetin kyljet ovat erinomaisessa kunnossa. Arkku on uusi, siihen on vaihdettu metallinen optokiekko eli kokonaisuus toimii täydellisesti. Näyttö on kirkas.
Taikateatterin kenttä on erinomaisessa kunnossa - katso kuvista. Kenttä on lakattu uudelleen ja on nyt hienossa kunnossa. Kylkitarrat ova vaihdettu hetki sitten, eikä tässä yksilössä ole rumia murtoraudan reikiä.
Myös elektroniikkakortit ovat hyvässä kunnossa. GI-liittimet ovat hyväkuntoiset, mikä sekin kertoo vähäisestä pelimäärästä.

Aiheensa takia sopii mainiosti myös lapsiperheisiin.

Go to top