Mailatarjouksia

 

Tällä sivulla myytävänä olevat mailat voivat olla uusia, korjattuja tai käytettyjä ja korjauksilla on normaali "takuu" voimassa ellei toisin mainita. Huomaathan, että jänteillä ei ole takuuta ja hintoihin lisätään normaalit rahtikulut.

Näitä tuotteita myydään tässä mainitulla hinnalla vain tämän sivun kautta. Muuta kautta ostettaessa tuotteista peritään normaalihinnaston mukainen hinta. Tee tilauksesi täällä. Mainitse viestikentässä, että kyse on "Mailatori" tuotteesta.

Mailatarjoukset:

 
Tuote Ominaisuudet Hinta

Total Inside Wave 7000

Käytännössä uusi maila, joka on ollut turnauksissa ja tapahtumissa testimailana / näytteillä. Maila on tehty vain Suomen markkinoille, eikä sitä saa muualta. Termolaukku kuuluu hintaan. Paino jänteillä 87-89 grammaa. Lue lisää mailasta: https://www.victor.fi/shop/p1746-victor-total-inside-wave-7000-fi.html 69 € (149 €)
AuraSpeed 70K Käytetty huippumaila. Alkuperäinen 90 - maila. Painoluokka 3U, kahvan koko G5. Paino jänteillä noin 89 grammaa. Uutta vastaava. Maila on jännitetty Gosenin G-Tone 65 jänteellä. Mallia ei ole saatavana enää. Tämä malli on ollut ns. testimailana. 95 € (209 €)
AuraSpeed 90K Käytetty huippumaila. Alkuperäinen 90 - maila. Painoluokka 4U, kahvan koko G5. Paino jänteillä noin 87 grammaa. Uutta vastaava. Mailassa ei ole grippiä, puukahva. Maila on jännitetty Yonexin BG80 jänteellä. Mallia ei ole saatavana enää. Tämä malli on ollut ns. testimailana. 135 € (279 €)
Ashaway Super Light 10 Hex Ashawayn erittäin kevyt, käytetty, kilpamaila. Paino jänteillä 87 grammaa. Maila on uutta vastaava, kahvassa on suojamuovikin tallessa. Jännitetty Ashawayn ZyMax 69 - jänteellä, noin 8 kg. Tämä malli on ollut ns. testimailana. Mallia on todennäköisesti vielä saatavana, mutta meillä ei ole toistaiseksi valikoimassa. 90 € (145 €)
batPADEL Echo Mailan paino 360-370g.
Tämä padelmaila on ensiluokkainen valinta sekä jo jonkin verran lajiin perehtyville keiltä löytyy mailapelitaustaa että kokeneemmille pelaajille, jotka haluavat käsivarrelle lempeämmältä tuntuvan mailan. Mailassa riittää poweria! Löytyy vielä muutama kappale
79 € (292 €)
Ling Mei Control Wind 6 Ling Mein kilpamaila. Paino jänteillä 86 grammaa. Maila on uutta vastaava. Varsi on medium, aavistuksen kahvapainoinen. Erittäin kiertojäykkä rakenne. Sopii hyvin myös nelinpeliin. Jännitetty uusilla Yonex BG-80 - jänteillä, noin 10,5 kg. 90 € (205 €)
Ling Mei C3 Green Lingmein edullisempi harrastemaila Control Wing sarjasta. Täysin uusi maila, jännitetty valmiiksi. Maila on pastillin vihreä ja notkea varresta. 4U/G5. 39,- (69,-)
AuraSpeed Cy Käytetty huippumaila. Painoluokka 4U, kahvan koko G5. Mailan paino jänteellä noin 85 grammaa. Ei kolhuja, ei lommoja, mutta pelaamisen jälkiä näkee hieman. Tämä maila on selvästi kevyempi, kuin nykyinen erä varastossamme. Jännitetty Victorin VBS-68 jänteellä. Hyvä nelinpelimaila! 115 € (219 €)

Tarjousmailat ovat usein yksittäiskappaleita, joita ei välttämättä saa lisää.

Jos sinulla on jotain lisäkysymyksiä tarjousmailoista, niin soita tai lähetä kysymyksesi palautelomakkeella. Korjatut mailat eivät välttämättä ole valmiiksi jännitettyjä. Jos jänteen nimi on mainittu (Rally 21, ZyMax 67 ym.) niin silloin mailassa on ko. jänne valmiiksi samaan hintaan! Jos haluat jännittämättömän mailan jännitettynä, lisää hintaan 15 €. Ilmoita haluamasi jänne ja kireys!

Maksuehtona on uusilla asiakkailla postiennakko (laskulla tarvitsemme sotun luottotietojen tarkistamista varten). Hintoihin lisätään normaalit toimituskulut (9,90€-11€).

 

Go to top