Mailatarjouksia

 

Tällä sivulla myytävänä olevat mailat voivat olla uusia, korjattuja tai käytettyjä ja korjauksilla on normaali "takuu" voimassa ellei toisin mainita. Huomaathan, että jänteillä ei ole takuuta ja hintoihin lisätään normaalit rahtikulut.

Näitä tuotteita myydään tässä mainitulla hinnalla vain tämän sivun kautta. Muuta kautta ostettaessa tuotteista peritään normaalihinnaston mukainen hinta. Tee tilauksesi täällä. Mainitse viestikentässä, että kyse on "Mailatori" tuotteesta.

Mailatarjoukset:

 
Tuote Ominaisuudet Hinta

Super Inside Wave 35

Käytetty huippumaila. Sama maila kuin Super Waves 35. Erittäin jäykkä varsi. Mailassa on "vanhan" ajan suurempi kahva kuin nykymailoissa. Maila on kevyt, vain 88 grammaa jänteellä. Mailassa on käytetyt Victorin jänteet. Ei kolhuja, ei kulumaa vaikka on iäkäs malli kyseessä. Kunto on erinomainen. Maila on palautunut sponsoripelaajaltamme. Termo mukaan. Maila on poistunut valikoimasta. Myyty
     

Brave Sword 12

Paljon pelattu huippumaila. Mailassa on erittäin paljon kolhuja sekä maalikulumaa ympäri kehystä. Mailan varren yläosasta on lähtenyt pinnoitetta pois 2,5cm matkalta. Maila on ollut sponsoripelaajallamme käytössä. Maila on keskijäykkä ja tasapainoinen. Mailassa on UUDET jänteet ja UUSI grippi. Maila on epäsiistin näköinen, mutta pelaamista se ei haittaa. Paino jänteellä on 92-93 grammaa. Kyseisiä mailoja on ollut meidän tuomana markkinoilla 85-94 gramman painoisia, joten tämä on painavammasta päästä. Termo myös mukaan. 55,- (229,-)
     

Atomos 700

 Käytetty aloittelijan maila. Mailassa on UUDET jänteet. Suosittelemme ensimmäiseksi mailaksi, mikäli laji kiinnostaa eikä ole tietoa jatkuuko harrastus. Perus hiilikuitumaila. Maila on pääväriltään hopea. Ei termolaukkua.

15,- (33,-)

     

Thruster K 9900

 Erittäin vähän käytetty huippumaila. Jäykkä, karkipainoinen maila. Sopii kaksinpeliin parhaiten. Uudenveroinen. Paino jänteillä 90 grammaa. Termolaukku mukaan. Maila on poistunut valikoimasta.

142,- (279,-)

JetSpeed Ahmad Käytetty huippumaila uudellä gripillä ja uudella jänteellä. Maila on tyylikkään punainen. Maila on poistunut valikoimasta jo aikaa sitten. Maila on tullut meille eräältä Suomen Mestarilta. Mailassa muutama pieni kolhu, kuitenkin erittäin siisti. Jäykähkö tasapainoinen nelurimaila. Mailan kokonaispaino on 90-91 grammaa. Termolaukku mukaan. 109,- (229,-)

Tarjousmailat ovat usein yksittäiskappaleita, joita ei välttämättä saa lisää.

Jos sinulla on jotain lisäkysymyksiä tarjousmailoista, niin soita tai lähetä kysymyksesi palautelomakkeella. Korjatut mailat eivät välttämättä ole valmiiksi jännitettyjä. Jos jänteen nimi on mainittu (Rally 21, ZyMax 67 ym.) niin silloin mailassa on ko. jänne valmiiksi samaan hintaan! Jos haluat jännittämättömän mailan jännitettynä, lisää hintaan 15 €. Ilmoita haluamasi jänne ja kireys!

Maksuehtona on uusilla asiakkailla postiennakko (laskulla tarvitsemme sotun luottotietojen tarkistamista varten). Hintoihin lisätään normaalit toimituskulut (9,90€-11€).

 

Go to top