Mailatarjouksia

 

Tällä sivulla myytävänä olevat mailat voivat olla uusia, korjattuja tai käytettyjä ja korjauksilla on normaali "takuu" voimassa ellei toisin mainita. Huomaathan, että jänteillä ei ole takuuta ja hintoihin lisätään normaalit rahtikulut.

Näitä tuotteita myydään tässä mainitulla hinnalla vain tämän sivun kautta. Muuta kautta ostettaessa tuotteista peritään normaalihinnaston mukainen hinta. Tee tilauksesi täällä. Mainitse viestikentässä, että kyse on "Mailatori" tuotteesta.

Mailatarjoukset:

 
Tuote Ominaisuudet Hinta

Total Inside Wave 7000

Käytännössä uusi maila, joka on ollut turnauksissa ja tapahtumissa testimailana / näytteillä. Maila on tehty vain Suomen markkinoille, eikä sitä saa muualta. Termolaukku kuuluu hintaan. Paino jänteillä 87-89 grammaa. Lue lisää mailasta: https://www.victor.fi/shop/p1746-victor-total-inside-wave-7000-fi.html 69 € (149 €)
Light Fighter 7400 Käytetty huippukevyt maila. Mailassa näkyy pelaamisen merkkejä. Medium-jäykkyyksinen maila, hieman kärkipainoinen. Nopeakätiselle pelaajalle hyvä valinta. Hyökkäävä pelituntuma - salamannopea puolustuksessa. Paino jänteineen 76 grammaa. Hintaan ei kuulu suojalaukkua. Alkuperäinen grippi kulunut. Jännitetty noin 9,5 kg. Myyty
SuperLight 10 Hex Käytetty huippukevyt maila. Mailassa näkyy pelaamisen merkkejä. Medium-jäykkyyksinen maila, kahvapainoinen. Nopeakätiselle pelaajalle hyvä valinta. Hyökkäävä pelituntuma - salamannopea puolustuksessa. Paino jänteineen 76 grammaa. Hintaan ei kuulu suojalaukkua. SuperLight 10 HEX - maila sisältää samat dynaamiset ominaisuudet kuin muissakin SuperLight - mailoissa. Mailan kehyksessä on käytetty Hexagon - muotoa (kuusio) tavallisen ovaalin tai box-muodon sijaan. Muotoilu tekee mailasta ohuemman säilyttäen tarvittavan kestävyyden jännittäessa kilpakireyksiin. Ohut profiili ja kuusikulmainen muoto lisäävät aerodynamiikkaa merkittävästi. Mailassa on jänteet, mutta ovat kuluneet. Alkuperäinen gripi on vaihdettu. Myyty
batPADEL echo

Padelmaila - testimaila. 

Tämä padelmaila on ensiluokkainen valinta sekä jo jonkin verran lajiin perehtyville, keiltä löytyy mailapeli/urheilutaustaa, että kokeneemmille pelaajille. Mailassa riittää poweria! Jämäkän ja vakaan tuntuinen maila.

Helposti lähestyttävä huippumaila monen tasoiselle pelaajalle. Maila on kevyt ja ketterä pelatessa, eikä ole kovimmasta päästä. Pyöreä muoto helpottaa parhaan osumisen saamista. Maila on yhdistelmä poweria sekä kontrollia - enemmän poweria. Pelitesteissä monen mielestä ärhäkkä tapaus! Espanjassa valmistettu professional padelmaila.

139 € (292 €)

Tarjousmailat ovat usein yksittäiskappaleita, joita ei välttämättä saa lisää.

Jos sinulla on jotain lisäkysymyksiä tarjousmailoista, niin soita tai lähetä kysymyksesi palautelomakkeella. Korjatut mailat eivät välttämättä ole valmiiksi jännitettyjä. Jos jänteen nimi on mainittu (Rally 21, ZyMax 67 ym.) niin silloin mailassa on ko. jänne valmiiksi samaan hintaan! Jos haluat jännittämättömän mailan jännitettynä, lisää hintaan 15 €. Ilmoita haluamasi jänne ja kireys!

Maksuehtona on uusilla asiakkailla postiennakko (laskulla tarvitsemme sotun luottotietojen tarkistamista varten). Hintoihin lisätään normaalit toimituskulut (9,90€-11€).

 

Go to top