Valikko Sulje

Foo Fighters on nyt saatavana myös flipperinä. Tämän 90-luvun ”kultti”bändin kappaleita on suurin osa flipperipelaajista kuunnellut antaumuksella. Pelissä on monta eri pelimoodia ja multipallomoodia ja mukaansa tempaava sääntösetti tekevät Foo Fightersista miellyttävän pelin myös vähemmän pelanneille faneille.
Premium ja Limited Edition-mallissa on lisänä yläpelikenttä ja hauskasti toteutettu ”Dead- saver”. LE-mallissa on lisäksi huippuhieno valaistus, parempi äänentoisto, shaker ja peilitaustainen takalasi, sekä paljon hienosti toteutettuja yksityiskohtia.

Uusissa koneissa on vakiona Sternin kehittämä ”Insider Connected” -liittymä, jonka avulla pelaamisesta tulee vielä hienompi kokemus. Voit kerätä erilaisia peleihin liittyviä saavutuksia ohjelman kautta puhelimeesi + paljon muita hienouksia.

Kuvia ja tietoja eri malleista täällä.
Uusiin koneisiin myönnämme 3 kk:n takuun.

Koneissa on käytetty toimintovaloina väriä vaihtavia ledejä, joten näyttävyys ja näkyvyys on kohdallaan. Kaikissa malleissa myös kentän yleisvalaistus on toteutettu moniväriledeillä oikean tunnelman luomiseksi.
Tässäkin koneessa on siis käytössä Sternin uusi ”SPIKE 2” ohjausjärjestelmä, joka perustuu CAN-BUS tekniikkaan. Luotettavuus on entistäkin parempi.

Pro-mallia löytyy yksi kappale varastosta. Hinta kiinteä, ei kurssisidottu.

Oheisesta taulukosta näet mallien eroavuudet ja varusteet.

LE-malli on kiinteällä hinnalla ilman kurssisidontaa. Tosin LE-mallista ei toista erää tulekaan, koska malli on tehtaalta myyty loppuun. Myytävä yksilö on esittelykoneemme.