Valikko Sulje

Jaws on Sternin uusin julkaisu vuodelta 2024. Tappajahaista tulee todennäköisesti tehtaan eniten myyty flipperi koko historian aikana. Jaws ei perustu pelkästään vuoden 1975 samannimiseen elokuvaan, jonka pääosissa ovat Roy Scheider, Robert Shaw ja Richard Dreyfuss. Se keskittyy kuvitteelliseen Amity Islandin merenrantakaupunkiin, jossa useita uimareita tappaa mystinen voima, jonka nimeksi myöhemmin paljastuu ”Great White Shark”, josta seuraa vetinen (ja verinen) välienselvittely trion ja hain välillä. Jaws-flipperi perustuu kaikkiin neljään Jaws-elokuvaan – jopa Jaws 3D:hen. Premium ja Limited Edition-mallissa on lisänä yläpelikenttä. LE-mallissa on lisäksi parempi äänentoisto, shaker ja peilitaustainen takalasi, sekä paljon hienosti toteutettuja yksityiskohtia.

Uusissa koneissa on vakiona Sternin kehittämä ”Insider Connected” -liittymä, jonka avulla pelaamisesta tulee vielä hienompi kokemus. Voit kerätä erilaisia peleihin liittyviä saavutuksia ohjelman kautta puhelimeesi + paljon muita hienouksia.

Kuvia ja tietoja eri malleista täällä.

Uusiin koneisiin myönnämme 3 kk:n takuun.

Koneissa on käytetty toimintovaloina väriä vaihtavia ledejä, joten näyttävyys ja näkyvyys on kohdallaan. Kaikissa malleissa myös kentän yleisvalaistus on toteutettu moniväriledeillä oikean tunnelman luomiseksi.
Tässäkin koneessa on siis käytössä Sternin uusi ”SPIKE 2” ohjausjärjestelmä, joka perustuu CAN-BUS tekniikkaan. Luotettavuus on entistäkin parempi.

Oheisesta taulukosta näet mallien eroavuudet ja varusteet.

Pro-mallia löytyy pari kappaletta varastosta helmikuun 2024 lopulla. Hinta kiinteä, ei kurssisidottu.
LE-mallia tehtiin vain 1000 kappaletta ja malli on myyty loppuun. Premium-mallia on yksi varastossa, hinta kiinteä.