Valikko Sulje

John Wick on Sternin uusin julkaisu vuodelta 2024. Entinen palkkamurhaaja yrittää lähteä kaidalle polulle, mutta kaikki ei menekään suunnitelmien mukaan. John Wick perustuu kaikkiin neljään tehtyyn elokuvaan, joita katsojat ovat fanittaneet ympäri maailman.
Premium ja Limited Edition-mallissa on lisäramppi ja monipuolisempia ”leluja”. LE-mallissa on lisäksi parempi äänentoisto, shaker ja peilitaustainen takalasi, sekä paljon hienosti toteutettuja yksityiskohtia.

Uusissa koneissa on vakiona Sternin kehittämä ”Insider Connected” -liittymä, jonka avulla pelaamisesta tulee vielä hienompi kokemus. Voit kerätä erilaisia peleihin liittyviä saavutuksia ohjelman kautta puhelimeesi + paljon muita hienouksia.

Kuvia ja tietoja eri malleista täällä.

Uusiin koneisiin myönnämme 3 kk:n takuun.

Koneissa on käytetty toimintovaloina väriä vaihtavia ledejä, joten näyttävyys ja näkyvyys on kohdallaan. Kaikissa malleissa myös kentän yleisvalaistus on toteutettu moniväriledeillä oikean tunnelman luomiseksi.
Tässäkin koneessa on siis käytössä Sternin uusi ”SPIKE 2” ohjausjärjestelmä, joka perustuu CAN-BUS tekniikkaan. Luotettavuus on entistäkin parempi.

Oheisesta taulukosta näet mallien eroavuudet ja varusteet.

Pro-mallia on pari kappaletta vapaana toukokuussa tulevasta erästä. Hinnat kiinteitä, ei kurssisidottuja.
LE-mallia tehdään vain 1000 kappaletta ja mallia on vapaana yksi kappale. Premium-mallia on kaksi vapaana kesäkuussa saapuvasta erästä.

Pro hinta 8390 €
(netto 6766 €)

Premium 10390 €
(netto 8379 €)


Limited Edition 14300 €
(netto 11532 €)