Valikko Sulje

RUSH on nyt vihdoin tullut myös flipperinä. Monen fanin toive on toteutunut. Pelissä on monta eri pelimoodia ja multipallomoodia ja mukaansa tempaava sääntösetti tekevät Rushista miellyttävän pelin myös vähemmän pelanneille faneille.
Premium -mallissa on lisänä extra-ramppi ja muita hienouksia. Siinä on lisäksi ylimääräinen ”wire-form” ramppi, sekä moottoroitu ramppi aikakoneeseen. Lisäksi bumppereiden yhteydessä oleva rumpukello osallistuu peliin.

Uusissa koneissa on vakiona Sternin kehittämä ”Insider Connected” -liittymä, jonka avulla pelaamisesta tulee vielä hienompi kokemus. Voit kerätä erilaisia peleihin liittyviä saavutuksia ohjelman kautta puhelimeesi + paljon muita hienouksia.

Kuvia ja tietoja eri malleista täällä.

Uusiin koneisiin myönnämme 3 kk:n takuun.

Koneissa on käytetty toimintovaloina väriä vaihtavia ledejä, joten näyttävyys ja näkyvyys on kohdallaan. Kaikissa malleissa myös kentän yleisvalaistus on toteutettu moniväriledeillä oikean tunnelman luomiseksi.
Tässäkin koneessa on siis käytössä Sternin uusi ”SPIKE 2” ohjausjärjestelmä, joka perustuu CAN-BUS tekniikkaan. Luotettavuus on entistäkin parempi.

Toimitusaika Pro: heti varastosta (uusi esittelykappale)

Oheisesta taulukosta näet mallien eroavuudet ja varusteet.

Rushin hieman muita korkeammat hinnat johtuvat siitä, että ko. pelit tulevat meille poikkeukselliseti Saksan Stern-jakelijalta, koska tehtaalla ei ole toimittaa koneita pitkään aikaan. Ei kurssisidottu.