Valikko Sulje

STERN

Victor Finland Oy on ollut vuodesta 2013 Stern Pinball Inc. ainoa uusien Stern flippereiden myyjä Suomessa.
Saamme koneet suoraan tehtaalta ilman välikäsiä. Uusien koneiden hinta on nykyään varsin kilpailukykyinen käytettyihin nähden. Uusilla koneilla on kolmen kuukauden takuu. Uudet koneet luonnollisesti sisältävät alvin (24 %), jonka yritykset voivat vähentää omassa verotuksessaan. (Nettohinta ei sisällä arvonlisäveroa.)
Yritykset voivat vuokrata uuden koneen myös leasingilla. Kolmen vuoden leasing-sopimukseen kuuluvat myös huollot ja korjaukset. Leasing hinnat alkaen noin 280 € / kk (alv = 0 %).
Uusia koneita ostetaan yhä useammin ”äijähuoneisiin”. Myös firmojen kahvihuoneisiin ostetaan flippereitä henkilökunnan viihdykkeeksi. Uusi kone puoltaakin paikkaansa silloin, kun harrastuksen tarkoitus ei ole perehtyä syvällisemmin flippereiden sielunelämään.
Uusia malleja julkaistaan noin kolme joka vuosi.

Ostetaan flippereitä! Jos olet myymässä flipperiäsi, niin ota yhteyttä vaikka soittamalla 050-1337.

Kuvaa klikkaamalla saat koneesta kuvasarjan. Klikkaa kuvasarjan pikkukuva isommaksi ja iso kuva vielä isommaksi.

Hinnoittelusta TÄRKEÄÄ tietoa:

Allaolevat hinnat on sidottu USD:n myyntikurssiin 1 € = 1,10 USD.

Mitä tuo hinnan kurssisidonnaisuus merkitsee?
Jos konetta ei laskuteta tilauspäivänä ja makseta tiettyä osaa (1000 €) laskusta ”heti”, niin maksettava hinta muuttuu laskutuspäivän kurssia vastaavaksi. Maksamalla tuon 1000 € koneen hinta pysyy tilauspäivän kurssin mukaisena riippumatta toimituspäivän kurssista.

Esimerkki:
Tilauspäivänä koneen ilmoitettu hinta on 8450 € ja se on sidotu USD-kurssiin 1.
Toimituspäivä lähestyy ja kone laskutetaan. Kurssi on nyt 1,06. Lopulliseksi hinnaksi tulee 7972 €, tai voi käydä myös toisinpäin:
Toimituspäivä lähestyy ja kone laskutetaan. Kurssi on nyt 0,94. Lopulliseksi hinnaksi tulee 8989 €.

Kurssin aiheuttamia hinnanmuutoksia sovelletaan vasta, kun kurssi on muuttunut yli 2 %.

Jos tehtaan hinnat muuttuvat meistä riippumattomista syistä, pidätämme oikeuden vastaavaan myyntihinnan muutokseen. Tämä koskee myös ennakkotilattuja pelejä. Tilauksen voi näissä tapauksissa peruuttaa kuluitta.

Soita, jos asiasta on jotain kysyttävää!