Valikko Sulje

Venom on nyt saatavana myös flipperinä. Venom tietenkin perustuu Marvelin kahteen elokuvaan, joissa seikkailee muitakin Marvelin sankareita. Venomissa pelaaja valitsee hahmon, millä pelin aloittaa ja pelin loputtua pelaaja, joka on käyttänyt Insider Connect-liittymää, pääsee jatkamaan peliä siitä kohdasta, mihin edellisellä pelillä pääsi. Ei tarvitse aloittaa joka kerta ”tyhjästä” rakentamaan peliä.
Premium ja Limited Edition-mallissa on lisänä muuttuvakorkeuksinen ramppi ja lisä targetteja. LE-mallissa on lisäksi huippuhieno valaistus, parempi äänentoisto, shaker ja peilitaustainen takalasi, sekä paljon hienosti toteutettuja yksityiskohtia.

Uusissa koneissa on vakiona Sternin kehittämä ”Insider Connected” -liittymä, jonka avulla pelaamisesta tulee vielä hienompi kokemus. Voit kerätä erilaisia peleihin liittyviä saavutuksia ohjelman kautta puhelimeesi + paljon muita hienouksia.

Kuvia ja tietoja eri malleista täällä.

Uusiin koneisiin myönnämme 3 kk:n takuun.

Koneissa on käytetty toimintovaloina väriä vaihtavia ledejä, joten näyttävyys ja näkyvyys on kohdallaan. Kaikissa malleissa myös kentän yleisvalaistus on toteutettu moniväriledeillä oikean tunnelman luomiseksi.
Tässäkin koneessa on siis käytössä Sternin uusi ”SPIKE 2” ohjausjärjestelmä, joka perustuu CAN-BUS tekniikkaan. Luotettavuus on entistäkin parempi.

Pro- ja LE-mallit varastossa ja Premiumia on saatavana tällä hetkellä noin 4 viikon toimitusajalla.

Oheisesta taulukosta näet mallien eroavuudet ja varusteet.

Pro ja LE-mallit ovat kiinteällä hinnalla ilman kurssisidontaa.